Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Ouranoupoli Hotel

Descriere

Locatie

Hotelul este situat in Peninsula Athos, la 3 km de orasul Ouranoupoli, la 12 km de Ierissos, la 125 km de aeroportul "Macedonia" Salonic. Suprafața totală de 8.000 mp.


Recomandari

Un loc minunat pentru o vacanta relaxanta si pentru turistii care doresc sa faca o calatorie pe Muntele Athos. Este format din sapte cladiri cu trei etaje si o cladire centrala. Hotelul dispune de camere spatioase, balcon / terasa, cu vedere spre mare, o bucatarie generoasa greceasca. Ospitalitatea si serviciile excelente asigura o atmosfera confortabila. Din portul Ouranoupoli se pot face croaziere, de unde se pot admira manastirile de pe Muntele Athos.


Descriere camere

Un total de 80 camere: Singles GV, Doubles GV/Eco (~18-20 mp), Double Rooms SV/SSV (~18-25 mp), Doubles BunkBed (~18-25 mp), Doubles Superior SV (~32-45 mp), Junior Suites SV (~30-40 mp), Suites min 4 pax GV (~50 mp), 2 Deluxe Sea View Suites (~80 mp).

Facilitati camera: aer conditionat, incalzire, telefon, frigider, TV prin satelit, baie privata (cada), uscator de par, muzica, acces gratuit la internet Wi-FI (exceptie Standard Rooms), balcon / terasa, vedere directa / laterala la mare.

Tip pat suplimentar - standard / pliant.

Single GV: Pat simplu.

Doubles GV/Eco Situată la parter (parter), vedere la grădină. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Standard Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.

Doubles BunkBed Pat dublu si un pat supraetajat. Etajul 1 sau 2.
Superior Room Situată la etajele superioare ale hotelului, balcon, vedere la mare, seif (gratuit), pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Junior Suite Situată la etajele superioare. Dormitor combinat și living, baie mare, seif (gratuit). Balcon cu vedere la mare, room service gratuit.
Suite min 4 pax GV Se compune din 2 dormitoare, există un coridor mic. Într-o cameră - pat supraetajat și o canapea extensibilă, în al doilea - un pat dublu. Balcon, vedere la grădină, seif (gratuit). Tipul patului suplimentar - standard / pliabil.

Deluxe Sea View Suite: Apartament de lux, situate pe două nivele. Plan deschis, dormitoare fără ușă. Nivel 1: pat dublu mare și o zonă de relaxare, canapea, seif, papuci, mini-bar (contra cost), Smart TV, o baie (duș și cadă), terasă cu un mic jacuzzi în aer liber, aer condiționat. Nivel 2: pat dublu mare, zonă de relaxare, aer condiționat, TV cu ecran plat, baie cu duș; cafea Espresso, facilitati cafea / ceai, izolare fonică.
Tipul patului suplimentar - standard / pliabil.

Servicii de menaj zilnice al camerelor, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.